top of page
Etsi
  • Mustapaasi

Hautakiven kunnostus

Hautakivi ei ole pelkkä kivi, vaan se kertoo lämpimän muiston ja syvän kunnioituksen menneitä kohtaan. Hautakiven hyvä hoito on säännöllistä ylläpitoa. Hoidon pitkäaikainen laiminlyönti voi aiheuttaa tulevaisuudessa järeitä ja kalliita kunnostustoimenpiteitä.


Kun läheisesi hautakivi kaipaa puhdistusta tai kunnostusta. Hautakiviliike Mustapaasi tarjoaa osaavaa ja ammattitaitoista hautakivien kunnostuspalvelua paikan päällä hautausmaalla. Paikan päällä suoritettavan työn etuna on se, että työn hintaan ei tule edestakaisia kiven kuljetuskustannuksia tai kuljetusvaurioita ja hautakivi on myös koko ajan haudalla omaisten ja tuttavien nähtävillä.


Vuosien kokemus ja osaaminen takaavat, että kunnostustyö tehdään parhaalla mahdollisella tavalla. Esimerkiksi kultaukset toteutetaan aidoilla lehtikullalla, joka nostaa kivenne arvokkuuden uudelle tasolle. Jokainen hautakivi on uniikki, ja siksi lähestymme kunnostustyötä yksilöllisesti.

Tarjoamme puhdistuspalvelua, joka poistaa lian, sammaleen ja levän, palauttaen kiven alkuperäisen kauneuden. Emme kuitenkaan käytä liian voimakkaita puhdistus menetelmiä jotka kuluttavat kiven pintaa.

Tarvittaessa suoristamme vinoiksi tai kallellaan painuneet hautakivet, jotta hautakivi on suorassa turvallisesti ja arvokkaasti.

Käytämme vain parhaita materiaaleja ja työmenetelmiä varmistaaksemme, että lopputulos on ensiluokkainen. Tavoitteenamme on palauttaa kivenne alkuperäinen kauneus ja kunnioittaa sen merkitystä.


Kuinka prosessi etenee?

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen arviointi. Tutkimme hautakiven ja suunnittelemme tarvittavat kunnostustoimenpiteet, mukaan lukien mahdolliset tekstien maalaukset tai kultaukset sekä pesut suoristustyöt. Annamme hautakiven kunnostustyöstä tarjouksen ja sovimme työn aikataulusta.


Tee muistokivestäsi arvokas perintö – teemme kaiken tarpeellisen.


Palauta rakkaan omaisesi muistokiven loistaa uudestaan ja kunnioita heidän muistoaan parhaalla mahdollisella tavalla.


Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa palauttamaan hautakiven entiseen loistoonsa ja arvoonsa.


Hautakiviliike Mustapaasi yhteystiedot:

Puh. 010 2927700


Hautakiven kunnostus


14 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Komentarze


bottom of page